(Medisch)
Pedicure gezocht

Wij geven om voeten. Gezonde voeten dragen bij aan een beter leven. Zij houden je lichaam in balans en brengen je overal naar toe. Alle voeten verdienen de beste zorg.

Wij geven om voeten. Gezonde voeten dragen bij aan een beter leven. Zij houden je lichaam in balans en brengen je overal naar toe. Alle voeten verdienen de beste zorg.

Wie zijn wij?
Wij zijn een bevlogen team van medische pedicures, doen niets liever dan onze cliënten van hun voetprobleem afhelpen en bundelen onze kennis en ervaring. Wij willen het pedicure-vak de professionalisering geven die het verdiend. Daarom openden wij afgelopen februari, aan de Beukelsdijk in Rotterdam West met VOETPROFESSIONALS, een grote pedicure praktijk met maar liefst 6 behandelkamers. 
Onze Academy verzorgt trainingen aan Medisch Pedicures in het hele land.

Jij?

  • Bent een leergierige (medisch) pedicure, in jouw omgeving weet inmiddels iedereen hoe enthousiast je bent over het pedicure-vak! Je bent (bijna) klaar met de pedicure-opleiding en kunt niet wachten tot jouw medisch pedicure opleiding begint.
  • Je volgt de ontwikkelingen op de voet.
  • Werkt graag samen in een groeiend team
  • Doet niets liever dan werken aan voeten. Het inplannen en organiseren van afspraken laat je liever aan een ander over

Wij

  • Bieden jou een baan als (medisch) pedicure (in opleiding) aan voor 16 tot 32 uur per week
  • Intern leiden we je verder op in onze Academy, zo sta jij dadelijk te shinen aan de stoel
  • Op salarisgebied houden wij de CAO VVT aan, we volgen dus een duidelijke salarisopbouw en je komt bij ons in loondienst
  • Zorgen voor een parkeervergunning, reiskostenvergoeding en ondersteunen je eventueel in pensioenopbouw

 

Waarom bij ons?

Bij Voetprofessionals krijg je alle ruimte om jouw ding aan de stoel te doen. Zonder na te hoeven denken over het zoeken naar cliënten, het beheren van je agenda en het voeren van een administratie krijg je alle vrijheid en begeleiding om de beste te worden in de stoel! 
Daarnaast biedt ons pand ruimte aan aanpalende professionals voor een groter draagvlak in deze bijzondere voetenwereld. Momenteel werken wij samen met praktijkondersteuners, een register-podoloog en werken we hard aan een samenwerking met een podotherapeut om onze cliënten in onze praktijk alle voetzorg te kunnen bieden.
Bij ons werk je echt als Professional! 

Herken jij je in ons verhaal? Kan je niet wachten om aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op voor een rondleiding door ons pand, een leuk kennismakingsgesprek en wie weet zijn wij binnenkort collega’s!

Bellen kan naar 06-19934678 en je CV en motivatie kan naar jacqueline@voetprofessionals.nl

Voetprofessionals
Beukelsdijk 138b
3022DL Rotterdam
www.voetprofessionals.nl

Wij zijn Voetprofessionals –Voor een beter leven op gezonde voet