Kloven

Kloven zijn kleine, pijnlijke scheurtjes in het eelt van jouw voeten. Vaak nodigen ze uit tot peuteren, maar uit ervaring weet je dat dat een heel slecht idee is. Je haalt namelijk altijd meer huid weg dan je lief is.
Kloven ontstaan door het uitdrogen van de huid. De huid verliest zijn flexibiliteit en scheurt om toch te kunnen blijven bewegen. Je huid heeft dus wat hulp nodig om de kloof te herstellen, want alleen lukt dit even niet.

Daar kunnen onze Voetprofessionals jou goed bij helpen. Wij verwijderen het eelt rond de kloof en maken de harde huid weer zacht.
Ook zullen we je altijd een Voetrecept meegeven met een advies voor een vervolgbehandeling en een goede, passende crème. Alleen het harde eelt weghalen is namelijk niet voldoende. En zo werk jij thuis aan de flexibiliteit van jouw huid. Samen aan de slag voor jouw gezonde voeten!


Boekingsadvies:
Heb je last van kloven, maak dan een afspraak van een half uur. Dit kan bijvoorbeeld de Kennismakingsbehandeling of Complete Voetbehandeling zijn.

Wanneer je last hebt van kloven is regelmatig langskomen een must. Weet je dat wij daarvoor hele mooie abonnementen hebben? Hier vind je daar meer informatie over.