Schimmelnagels

Oe, schimmelnagels…. Wát kunnen we ons daarvoor schamen, ons rot over voelen en het heel erg willen verstoppen. Schimmelnagels geven onze cliënten vaak een vies gevoel. Alsof ze niet goed voor hun voeten hebben gezorgd, of op hele vieze plekken zijn geweest.
Niets is echter minder waar.

Onze Voetprofessionals zullen altijd eerst beginnen met een analyse van de situatie. Een nagel kan er ook door andere oorzaken anders uitzien dan we gewend zijn en als we daarover twijfelen beginnen we met een diagnose.

Als we weten waar we mee te maken hebben kunnen we je gaan helpen om de situatie te verbeteren. Dat lukt ons, met een beetje hulp van jou thuis, altijd. Jouw nagels gaan door goede verzorging en een gedegen aanpak er altijd beter uitzien, gegarandeerd!
Schimmels helemaal laten verdwijnen is alleen wel een kunstje, en daarbij houden we dus een realistische slag om de arm. Wanneer we jouw nagels beoordelen kunnen we je hier al meer over vertellen en geven we jou altijd een realistisch beeld van wat we wel en niet voor je kunnen doen.


Boekingsadvies
: Maak wanneer je vermoedt dat je last hebt van schimmelnagels altijd een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling. 

Tijdens een Kennismakingsbehandeling behandelen we jouw voeten en we geven je uitgebreid advies. Bijvoorbeeld om direct te starten met een Traject. Zo maken we samen werk van jouw nagels. 

Trajecten:
Voor schimmelnagels hebben wij speciale trajecten bij Voetprofessionals! 
We behandelen jouw nagels dan elke 4 weken en je krijgt producten mee om thuis verder te gaan met de behandeling. 

Welke traject bij jou past is afhankelijk van hoeveel nagels aangetast zijn en of je tijdens je behandelingen hier alleen de aangetaste nagels of ook je gehele voet behandeld wilt hebben. 

Een Traject voor Schimmelnagels is er vanaf €40 per maand.