Onze aanpak

Voor veel cliënten is het vinden van een goede, betrouwbare pedicure een flinke zoektocht. Pedicures werken vaak alleen, het is onduidelijk wat je mag verwachten en het is maar zien of jouw voeten in goede handen zijn.

Voetprofessionals is een team van professionele, medisch pedicures. Wij doen de dingen nét even anders.

Bij Voetprofessionals doen we een hoop dingen anders. Niet persé omdat het leuk is om af te wijken (waar we wel écht goed in zijn!) maar omdat we denken dat voetzorg beter kan dan je nu gewend bent. Bereikbaarder kan zijn, professioneler en van betere kwaliteit. Alles in onze praktijk is daarop ingericht.

Zo beginnen wij onze reis met jou het liefst via een Complete Voetbehandeling. We sturen je voor jouw eerste bezoek een korte vragenlijst toe zodat we weten waarvoor je komt en waar we rekening mee moeten houden. 
Bij een eerste behandeling vragen we vaak veel omdat we je een compleet advies en goede behandeling willen kunnen geven. 
Een advies voor behandelingen én producten, want de behandeling van jouw voeten stopt niet wanneer je bij ons de praktijk uit loopt.

Wil je met ons verder werken? Dan gaan we adviseren we je een abonnement. Zo weet je precies wanneer je langs kunt komen want we plannen samen vooruit, betaal je de beste prijs voor je behandelingen en kun je altijd kosteloos langs komen bij pijn! Dat lijkt ons nou eens een win-win situatie.

Ook mag je van ons veel verwachten op het gebied van behandeling:

  • Wij nemen wij de tijd voor je, leggen uit wat we doen en geven ons vervolg advies mee in de vorm van een Voetrecept
  • Wij werken efficiënt, bij ons zit je niet onnodig lang in de stoel
  • Wij geven 7 dagen garantie op ons resultaat
  • Wij werken met een team waardoor jouw afspraak altijd plaats kan vinden op een moment dat jou uitkomt, ook in vakanties en bij ziekte.
  • Wij hebben een hoge hygiëne standaard, de instrumenten worden centraal op op de voorgeschreven wijze schoon gemaakt.